Varna vožnja je pogojena z dobro vzdrževanim vozilom, saj strokovno in redno opravljeni servisni pregledi prispevajo k ohranjanju kakovosti, varnosti, varčnosti in brezhibnosti delovanja vozila. Ker nam ni vseeno za vašo varnost imamo sodobno opremljene delavnice z najnovejšo tehnologijo in računalniki za diagnosticiranje ter odpravljanje napak.

S strokovnostjo in odlično storitvijo želimo doseči čim večje zadovoljstvo strank, zato Vam naši strokovnjaki vozilo pregledajo, odpravijo napake ter svetujejo, kako vozilo najbolje vzdrževati.

Vzdrževalni pregled zajema popolno kontrolo vseh delov, ki zagotavljajo varnost vozila, delovanje motorja in elektronskih sklopov. Ničesar ne prepustite naključju – zaupajte svoje vozilo našim strokovnim servisnim svetovalcem in si zagotovite brezskrbno delovanje vašega vozila.

Na vozilih opravljamo redne servisne preglede, diagnostiko, vsa večja in manjša mehanična popravila za vse znamke vozil.

HITRI SERVIS:

menjava olja in filtrov
manjša popravila
menjava končnikov, zglobov in ostalih delov podvozja

Prihranite čas in denar!

Zavedamo se, da je vaš čas dragocenega pomena, zato vam v našem servisu nudimo vse za vaš avto na enem mestu. Za čas popravila vam nudimo najem nadomestnega vozila.